Skip to main content

Een visitekaartje laten ontwerpen?

Bij Het Pixelatelier begrijpen we dat een goed ontworpen visitekaartje essentieel is voor uw professionele uitstraling. Een visitekaartje is vaak het eerste tastbare contact met uw merk en moet daarom een blijvende indruk achterlaten. Of u nu een strak, modern ontwerp wilt of een meer klassiek en verfijnd kaartje, wij zorgen ervoor dat uw visitekaartje opvalt en uw merkidentiteit perfect weergeeft.

Onze getalenteerde ontwerpers combineren creativiteit met vakmanschap om unieke visitekaartjes te ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. We luisteren naar uw wensen en ideeën en werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat uw boodschap helder en krachtig communiceert. Kwaliteit en maatwerk staan bij ons voorop, zodat u verzekerd bent van een eindproduct dat uw professionele imago versterkt.

Waarom kiezen voor Het Pixelatelier?

Het Pixelatelier is meer dan een grafisch bureau – het is een plek waar ideeën tot leven komen en dromen worden vormgegeven. Onze passie voor design en toewijding aan kwaliteit maken ons de perfecte keuze voor jouw creatieve projecten.

Passie voor Design

Elk ontwerp dat we maken, straalt onze passie voor creativiteit en perfectie uit. We geloven dat goed design het verschil maakt en jouw verhaal krachtig kan vertellen.

Samenwerking

Wij zien onze klanten als partners. Samen werken we aan jouw project, waarbij we luisteren naar jouw visie en deze vertalen naar een visueel meesterwerk.

Innovatief

We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat we jouw project een frisse en moderne uitstraling kunnen geven die opvalt.

Maatwerk

Elk project is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Onze Prijzen

Vaste prijzen, zonder verrassingen!

Enkelzijdig

50,-

Eenmalig
  • Enkelzijdig visitekaartje ontwerp
  • 2 Concepten
  • Onbeperkte revisies
  • Afgeleverd in PNG, JPG, SVG

DubbelzijdigMeest gekozen

75,-

Eenmalig
  • Dubbelzijdig visitekaartje ontwerp
  • 2 concepten
  • Onbeperkte revisies
  • Afgeleverd in PNG, JPG, SVG