Skip to main content

Een flyer laten ontwerpen?

Bij Het Pixelatelier weten we hoe belangrijk een goed ontworpen flyer is voor uw marketingstrategie. Een flyer is een krachtig communicatiemiddel dat uw boodschap op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier overbrengt. Of het nu gaat om het promoten van een evenement, het lanceren van een nieuw product, of het onder de aandacht brengen van uw diensten, wij zorgen ervoor dat uw flyer opvalt en indruk maakt.

Onze getalenteerde ontwerpers combineren creativiteit met expertise om unieke flyers te ontwerpen die perfect passen bij uw merkidentiteit. We luisteren naar uw wensen en ideeën en werken nauw met u samen om een ontwerp te creëren dat uw boodschap helder en krachtig communiceert.

Waarom kiezen voor Het Pixelatelier?

Het Pixelatelier is meer dan een grafisch bureau – het is een plek waar ideeën tot leven komen en dromen worden vormgegeven. Onze passie voor design en toewijding aan kwaliteit maken ons de perfecte keuze voor jouw creatieve projecten.

Passie voor Design

Elk ontwerp dat we maken, straalt onze passie voor creativiteit en perfectie uit. We geloven dat goed design het verschil maakt en jouw verhaal krachtig kan vertellen.

Samenwerking

Wij zien onze klanten als partners. Samen werken we aan jouw project, waarbij we luisteren naar jouw visie en deze vertalen naar een visueel meesterwerk.

Innovatief

We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat we jouw project een frisse en moderne uitstraling kunnen geven die opvalt.

Maatwerk

Elk project is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Onze Prijzen

Vaste prijzen, zonder verrassingen!

Enkelzijdig

50,-

Eenmalig
  • Enkelzijdig flyerontwerp
  • 2 Concepten
  • Onbeperkte Revisies
  • Afgeleverd in PNG, JPG, SVG, PDF

DubbelzijdigMeest Gekozen

75,-

Eenmalig
  • Dubbelzijdig flyerontwerp
  • Onbeperkte concepten
  • Onbeperkte revisies
  • Afgeleverd in PNG, JPG, SVG, PDF